ДОБРОДОЈДОВТЕ НА НАШИОТ ВЕБ САЈТ

- Ние сме компанија која се занимава со производство на IQF овошје и зеленчук за индустријата со замрзната храна.

- Сите производствени капацитети кои ги користиме се HACCP сертифицирани

- Ние работиме со некои од најголемите компании во Европа кои се занимаваат со овие типови на производи.

- Tранспортот е клучна точка каде ние обрнуваме многу внимание, така што сите испораки за нашите клиенти се направи на време и со вистинската температурата.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ ШТО ЈА ПОСЕТИВТЕ НАШАТА СТРАНА. СЕ НАДЕВАМЕ ЌЕ СЕ ВИДИМЕ НАСКОРО